'Feyenoord aast op buitenspeler Wålemark'

'Feyenoord aast op buitenspeler Wålemark'

Feyenoord wil zich versterken met de 20-jarige Patrik Wålemark. De speler van BK Häcken moet de Rotterdammers komen versterken. Ook Sampdoria, Club Brugge en Rubin Kazan zijn concreet.

Aftonbladet weet te melden dat Häcken al een bod van 2,5 miljoen euro heeft afgeslagen op de talentvolle vleugelaanvaller. Anderlecht, Atalanta, Ajax en Sassuolo hebben voorzichtig geïnformeerd naar de Zweed. De vier clubs pakken echter nog niet door. Feyenoord, Sampdoria, Club Brugge en Rubin Kazan hebben zich officieel gemeld bij zijn zaakwaarnemer en de club.

BK Häcken heeft geen haast met de verkoop van Wålemark. De Zweedse club verlangt een bedrag van rond de vijf miljoen euro. De aanvaller heeft ook geen wens om snel te vertrekken. ''Zowel wij als Patrik hebben het gevoel dat we rustig kunnen afwachten hoe de markt zich ontwikkelt. We voelen geen stress'', vertelt sportdirecteur Martin Ericsson.

Wålemark wordt in zijn land omschreven als een groot talent voor de toekomst. De rechtsbuiten, die ook als aanvallende middenvelder uit de voeten kan, heeft nog een contract tot medio 2024. Zijn huidige marktwaarde wordt geschat op 3,5 miljoen euro. De linkspoot is in het seizoen 2021 goed voor negen doelpunten in 29 wedstrijden.

Lees meer over
Patrik Wålemark
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties