Fer voorlopig nieuwe aanvoerder Feyenoord

Fer voorlopig nieuwe aanvoerder Feyenoord

Leroy Fer is, in elk geval tot de selectie helemaal rond is en de nieuwe hiërarchie bepaald is, de nieuwe aanvoerder van Feyenoord. Dat meldt Dennis van Eersel op Twitter.

De middenvelder fungeerde vorig seizoen al als tweede aanvoerder en daar houdt Arne Slot nu dus aan vast. Jens Toornstra, die vorig seizoen de derde aanvoerder was, schuift nu op en wordt tweede aanvoerder. ''Ik houd de hiërarchie zoals die was voorlopig in stand'', legt Slot uit. ''Pas kort voor onze eerste Eredivisiewedstrijd, als de selectie hopelijk helemaal rond is, kies ik mijn eerste aanvoerder.''

Slot moest deze zomer op zoek naar een nieuwe aanvoerder en is daarbij dus uitgekomen bij Fer. De middenvelder, die tot de terugkomst van Lutsharel Geertruida als centrale verdediger gebruikt zal worden, behoort met zijn 31 jaar tot een van de meest ervaren spelers van de selectie. Fer speelde eerder al twaalf jaar bij Feyenoord voordat hij in 2011 de overstap maakte naar FC Twente.

In 2019 kwam hij weer terug naar Rotterdam en was hij onder Advocaat zeker van een plek in de basis. Met 145 wedstrijden achter zijn naam voor Feyenoord kan Slot ook op Fer rekenen als ervaren kracht.

Lees meer over
Leroy Fer Conference League
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties