Fer Serrano: "Wij genieten echt zo ongelooflijk in Rotterdam"

Fer Serrano: "Wij genieten echt zo ongelooflijk in Rotterdam"

Santiago Gimenez is om zijn karakter en kwaliteit erg geliefd bij Het Legioen, maar zijn verloofde Fer Serrano is dat misschien wel net zo erg. Onlangs stond de Mexicaanse op Vak S in De Kuip en in maart was ze ook al aanwezig bij de 2-3 overwinning in Amsterdam.

In het nieuwe boek 'Wij gáán winnen' geeft de verloofde van Gimenez een uitgebreid interview, waarvan een deel is geciteerd in het nieuwe Hand in Hand magazine. "De spelersvrouwen zien er hier prachtig uit, alsof ze uit eten gaan", begint Serrano. "In Mexico gaat de familie van de spelers altijd gekleed in het shirt van de club naar de wedstrijd."

Op 19 maart ging Serrano, met een Feyenoordshirt, naar de Arena om Feyenoord aan te moedigen. "Ja, dat was best een avontuur, maar ik wist niet dat dit helemaal niet kon. Onderweg stapten er tien dronken mannen in die me woedend aankeken. Toen trok ik snel mijn jas over mijn shirt aan, zette en bril en een pet op; ik was super bang. Maar ik moest en zou naar die wedstrijd."

Zelf gaat de vrolijke Serrano ook voor een grote carrière in Mexico. Ze is actrice en presentatrice maar wil ook regisseur worden, daarom studeert ze cinematografie. "Santi steunt me volledig daarin. Voor Mexicaanse begrippen is hij een heel progressieve man. Hij haat het als mensen hem behandelen als een superster. Er heeft zelfs iemand in de stad een garagedeur beschilderd met die juichpose van Santi. Wij genieten echt zo ongelooflijk in Rotterdam, ik heb al zoveel vrienden gemaakt. Ik ben blij als ik straks weer in het vliegtuig instap naar Rotterdam."

Lees meer over
Santiago Gimenez
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties