'Fenerbahçe SK biedt tien miljoen op Szymański'

'Fenerbahçe SK biedt tien miljoen op Szymański'

Fenerbahçe SK maakt werk van de komst van Sebastian Szymański. De Turken willen de 24-jarige middenvelder definitief vastleggen en hebben een officieel bod uitgebracht, zo meldt journalist Yağız Sabuncuoğlu vrijdagmiddag.

Fenerbahçe SK heeft zich donderdagmiddag voor het eerst gemeld bij FC Dinamo Moskou om een eventuele transfer te bespreken. Vandaag pakken de Turken door en melden zich met een bod. Volgens berichten uit Turkije en Rusland vraagt FC Dinamo Moskou een bedrag tussen de vijftien en twintig miljoen euro voor de aanvallende middenvelder.

Szymański wordt door Fenerbahçe SK gezien als opvolger van Arda Güler. De 18-jarige middenvelder heeft een toptransfer gemaakt naar Real Madrid. De Turken ontvangen een bedrag van ongeveer twintig miljoen euro en willen nu een deel van de inkomsten gebruiken om het contract van Szymański af te kopen, dat loopt tot medio 2026.

Update 14:31 | Journalist Tomasz Włodarczyk voegt toe dat het openingsbod van Fenerbahçe SK tien miljoen euro bedraagt.

Update 16:53 | Het lijkt er steeds meer op dat Szymański niet meer terugkeert naar Feyenoord. De middenvelder heeft vandaag Feyenoord verwijdert uit zijn bio op Instagram. Szymański kan volgens Turkse media 2.5 miljoen euro gaan verdienen en een contract voor vier seizoenen gaan tekenen bij Fenerbahçe SK.

Lees meer over
Sebastian Szymanski
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties