FC Twente stopt de onderhandelingen en laat Zerrouki niet gaan

FC Twente stopt de onderhandelingen en laat Zerrouki niet gaan

FC Twente heeft de onderhandelingen met Feyenoord stopgezet, zo meldt Leon ten Voorde van Tubantia. De Tukkers laten Ramiz Zerrouki deze winter niet gaan, waardoor Arne Slot en Feyenoord op zoek moeten naar een andere speler om het middenveld te versterken.

''Het zou een slecht teken zijn naar een ieder binnen FC Twente om te zeggen dat je veel ambitie hebt dit seizoen en tegelijkertijd één van je beste spelers gaat verkopen'', zegt Jan Streuer in gesprek met de krant. Tubantia meldt dat Zerrouki in de zomer wél de kans krijgt om de club te verlaten, mits er een goed bod komt.

FC Twente wilde vanaf dinsdag, toen Feyenoord zich meldde in Enschede, al niet meewerken aan de transfer van Zerrouki. De Rotterdammers waren bereid om ver te gaan voor de middenvelder, maar de ploeg van Ron Jans weigerde het om een vraagprijs te noemen. Dat leidde tot irritaties bij alle partijen. De kans lijkt klein dat Feyenoord zich in de zomer opnieuw gaat melden voor Zerrouki. Het was nu of nooit voor de Rotterdammers.

Daarmee komt er een einde aan een turbulente paar dagen, waarin Feyenoord en FC Twente elkaar via de media probeerden te beïnvloeden. Uiteindelijk blijft Zerrouki, tegen zijn zin in, dus ook in de tweede seizoenshelft in de Grolsch Veste spelen. Feyenoord heeft alternatieven achter de hand, zo meldde Martijn Krabbendam eerder op de zaterdag. Sivert Mannsverk wordt nog steeds nadrukkelijk in de gaten gehouden en de club heeft ook nog andere opties in Engeland en België.

Lees meer over
Ramiz Zerrouki
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties