'FC Barcelona en Atlético Madrid volgen Sinisterra'

'FC Barcelona en Atlético Madrid volgen Sinisterra'

FC Barcelona en Atlético Madrid volgen de verrichtingen van Luis Sinisterra in het shirt van Feyenoord. Dat berichtte de Colombiaanse tak van het Spaanstalige sportmedium AS. Ook zou er Italiaanse interesse zijn, al worden er daarbij geen concrete clubs genoemd.

Sinisterra, die tegen PEC Zwolle zijn honderdste wedstrijd in het shirt van Feyenoord speelde, zou met zijn goede prestaties van dit seizoen de interesse van verschillende Europese clubs hebben aangewakkerd. Daaronder dus ook Atlético Madrid en FC Barcelona. Bij de twee Spaanse clubs zou hij in beeld zijn voor een transfer in de window van komende zomer.

Onder meer met zijn prestaties in de Conference League heeft Sinisterra zich in de kijker gespeeld. Over alle competities gezien staat hij dit seizoen op zeventien goals en elf assists in 36 wedstrijden. Zijn contract bij Feyenoord loopt nog tot medio 2024.

Lees meer over
Luis Sinisterra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties