Familie Gyan schuldenvrij en Van Egmond doet een oproep

Familie Gyan schuldenvrij en Van Egmond doet een oproep

Het overlijden van Christian Gyan op veel te jonge leeftijd zal voor altijd een kras op de ziel van Het Legioen blijven, maar de nabestaanden zijn tot nu toe op een zeer bijzondere en aangrijpende manier geholpen door de Feyenoordsupporters. Michel van Egmond doet nog eenmaal een oproep in de Dickvoormekaar podcast om het trieste verhaal, zover mogelijk, af te ronden voor de mensen die hulp willen bieden.

"Ik was vorige week bij de familie Gyan, samen met Jorien van den Herik, en er was alleen maar heel goed nieuws, want ze zijn uit de schulden en staan ook niet meer onder bewind. Dat is dankzij de Feyenoordsupporters perfect verlopen. Het enige dat er nog aan ontbreekt is een iets goedkopere ruimte voor de familie in Rotterdam", aldus Van Egmond. "Mocht er nou een supporter luisteren die 'ik heb nog wel ruimte voor vier mensen' denkt, in een huurhuis of een heel goedkoop koophuis, dan weten ze ons te vinden hoop ik. Dan kunnen we ook het laatste beetje helpen en is het helemaal dik voor mekaar."

Lees meer over
Christian Gyan
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties