'Excelsior weigert voorstel: Feyenoord stopt onderhandelingen'

'Excelsior weigert voorstel: Feyenoord stopt onderhandelingen'

Feyenoord gaat niet meer voor Couhaib Driouech. De stadionclub is niet langer in de race voor de buitenspeler van Excelsior nadat het eerste voorstel is afgewezen. Dit meldt 1908.nl. De clubleiding van Feyenoord is van mening dat de Kralingers te hoog in de boom zitten voor Driouech en laat de interesse daardoor voor wat het is.

Het afhaken van Feyenoord betekent ook dat Leo Sauer gewoon actief blijft in De Kuip. De Rotterdammers waren van plan om de talentvolle Slowaak in de deal te betrekken, maar Excelsior maakte gunstig gebruik van de concrete interesse van PSV en Feyenoord had weinig trek in een biedingsoorlog met de Eindhovenaren. Sauer kan nog wel altijd rekenen op een contractverlening.

De verwachtingen zijn dat Feyenoord na het afhaken voor Driouech klaar is op de transfermarkt. De Rotterdammers zijn niet meer concreet op zoek naar een mogelijke aanwinst. De poging om Bryan Gil op de slotdag nog op huurbasis over te nemen van Tottenham Hotspur liep al snel op niets uit. Trainer Arne Slot moet met de huidige selectie de tweede plaats zien veilig te stellen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties