'Hartman niet naar Excelsior: Feyenoord eist speeltijd'

'Hartman niet naar Excelsior: Feyenoord eist speeltijd'

Excelsior wil de selectie versterken met Quilindschy Hartman, zo meldt Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad. De Kralingers zoeken een linksback en hopen nu kans te maken bij Feyenoord.

Feyenoord heeft zich versterkt met Fredrik André Bjørkan. De kans op speeltijd voor de talentvolle 20-jarige Hartman neemt hierdoor af. De Rotterdammers beschikken ook nog over aankoop Marcos López en Dávid Hancko liet afgelopen weekend zien ook uitstekend als linksback uit de voeten te kunnen.

Hartman, die in de uitwedstrijd tegen RKC debuteerde als basisspeler bij Feyenoord, kan bij stadgenoot Excelsior al snel plek bij de eerste elf afdwingen. De clubs zijn momenteel in gesprek over de voorwaarden van een verhuur. Hartman heeft nog een contract tot medio 2023 bij Feyenoord.

Update | Feyenoord blokkeert overstap Hartman
Hartman maakt niet de overstap naar Excelsior. De Kralingers hebben vanmorgen een gesprek gehad met Feyenoord over de linksback, maar de stadionclub wil de verdediger alleen laten gaan bij een garantie op speeltijd. Met de aanwezigheid van de talentvolle verdediger Nathan Tjoe-A-On kon Excelsior die niet geven.

Lees meer over
Quilindschy Hartman
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties