Eredivisie wordt ook live uitgezonden in Japan

Eredivisie wordt ook live uitgezonden in Japan

De wedstrijden van onder meer Feyenoord zijn vanaf half februari live te bekijken in Japan. Dit maakt het Algemeen Dagblad vrijdagochtend bekend. De Rotterdammers beschikken over Ayase Ueda en de vraag om live wedstrijden vanuit het Aziatische land is mede door de spits toegenomen.

De Eredivisie beschikt niet alleen met Ueda over een speler uit Japan. Ook door Yukinari Sugawara (AZ Alkmaar), Koki Ogawa (NEC), Kodai Sano (NEC), Koki Saito en Shunsuke Mito (Sparta Rotterdam) heeft Fujitv besloten om de rechten van de Nederlandse competitie voor de rest van het seizoen te kopen.

''De samenwerking tussen de Eredivisie en Fujitv benadrukt de toenemende wereldwijde vraag naar de Eredivisie, en is onderdeel van de internationale strategie die de competitie halverwege 2023 is gestart,'' reageert een woordvoerder in gesprek met de krant. De deal gaat in vanaf speelronde 22, die op vrijdag 16 februari begint.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties