#TT | Emanuel Emegha verschijnt op de radar van Feyenoord

#TT | Emanuel Emegha verschijnt op de radar van Feyenoord

Emanuel Emegha staat in de belangstelling van Feyenoord, zo meldt het Oostenrijkse Laola 1. De voormalig spits van Sparta speelt momenteel bij Sturm Graz en was afgelopen seizoen twee keer de tegenstander van de Rotterdammers in de Europa League.

Emegha heeft nog een contract tot medio 2026 in Oostenrijk en staat ook in de belangstelling van Red Bull Salzburg en AS Roma. Volgens de sportzender vraagt Sturm Graz een bedrag van twaalf miljoen euro, exclusief doorverkooppercentage. Afgelopen seizoen speelde de 20-jarige aanvaller 38 wedstrijden, daarin maakte hij tien doelpunten en gaf hij vijf assists.

In januari 2022 vertrok Emegha bij Sparta naar Royal Antwerp voor een bedrag van ongeveer 2 miljoen euro, om vervolgens een half jaar later alweer te vertrekken naar de huidige nummer twee van Oostenrijk. Volgens Transfermarkt.nl heeft de aanvaller een marktwaarde van acht miljoen euro.

#TT: Tabloid Transfers, de rubriek met het laatste nieuws uit de buitenlandse roddelpers

Lees meer over
Tabloid Transfers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties