EK-inkomsten Feyenoord stijgen naar 1,7 miljoen euro

EK-inkomsten Feyenoord stijgen naar 1,7 miljoen euro

Het Nederlands Elftal heeft afgelopen weekend de halve finale van het EK in Duitsland bereikt. De goede prestaties van de ploeg van bondscoach Ronald Koeman zijn ook goed nieuws voor Feyenoord. De Rotterdammers profiteren financieel mee vanwege Justin Bijlow en Lutsharel Geertruida in de nationale selectie.

Feyenoord heeft in totaal een bedrag van 1,7 miljoen euro verdiend aan het eindtoernooi. Naast vergoedingen voor Bijlow en Geertruida kwamen er ook inkomsten vanuit meerdere Feyenoorders. David Hancko en Leo Sauer speelden mee met Slowakije, Gernot Trauner bij Oostenrijk, Ondřej Lingr bij Tsjechië en Luka Ivanušec behoorde tot de selectie van Kroatië.

De totale inkomsten komen dus op 1,7 miljoen euro en dat bedrag kan logischerwijs nog oplopen. Wanneer Nederland woensdagavond Engeland weet te verslaan, is het nog langer actief op het toernooi. Dan kan Feyenoord nog eens 71.000 euro bijschrijven. Dit meldt Job Gulikers. Voor elke speler ontvangt Feyenoord een dagvergoeding van 8800 euro.

Lees meer over
Justin Bijlow Lutsharel Geertruida
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties