Afgelopen | Sturm Graz - Feyenoord (1-0)

Afgelopen | Sturm Graz - Feyenoord (1-0)

Feyenoord kan zich vanavond bij een overwinning op Sturm Graz zo goed als zeker verzekeren van overwintering in Europa. Als de Rotterdammers winnen in Oostenrijk, is het namelijk zo goed als verzekerd van (minimaal) de derde plek in de poule, wat genoeg is voor plaatsing voor de play-offronde van de Conference League.

Volgende week donderdag thuis tegen Lazio wordt in dat geval duidelijk of Feyenoord bij de eerste twee in de groep eindigt. Als dat inderdaad gebeurt, spelen de Rotterdammers ook na de winterstop in de Europa League. De wedstrijd begint vanavond om 21.00 uur en is live te volgen via ESPN, Veronica en dit liveblog.

Opstellingen
Sturm Graz: Siebenhandl, Gazibegovic, Affengruber, Wüthrich, Dante; Ljubic, Hierländer, Prass, Horvat; Ajeti, Bøving.
Feyenoord: Bijlow; Geertruida, Trauner, Hancko, López; Timber, Kökcü, Szymański; Jahanbakhsh, Danilo, Dilrosun.

Wissels
Sturm Graz: Schützenauer, Giuliani, Borkovic, Kiteishvili, Jantscher, Demaku, Oroz, Emegha, Ingolitsch, Schnegg, Fuseini, Wels.
Feyenoord: Marciano, Wellenreuther, Pedersen, Bjørkan, Rasmussen, Paixão, Hartman, Wieffer, Wålemark, Benita, Gimenez, Bullaude.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties