Dynamo Dresden maakt komst Conteh bekend

Dynamo Dresden maakt komst Conteh bekend

Christian Conteh verlaat Feyenoord voor Dynamo Dresden. De Duitse club heeft de huurtransfer vandaag definitief bekend gemaakt. Conteh sluit direct aan bij de groep en gaat mee op trainingskamp. De aanvaller gaat spelen met rugnummer 32.

''We zijn zeer tevreden met Christian Conteh'', vertelt Ralf Becker van Dresden. ''Hij is een klassieke vleugelspeler - snel, moedig in een-op-een en in staat om doelpunten te maken. Met zijn kwaliteiten zal hij ons aanvallende spel verrijken. Daarnaast is het heel positief dat we met alle partijen direct een oplossing hebben gevonden zodat hij toch mee kon met het team op het trainingskamp.''

Conteh is blij dat hij een club heeft gevonden waar hij toekomt aan veel speelminuten. ''Ik wil graag mijn sterke punten gebruiken om het team te helpen zodat we samen onze doelen kunnen bereiken. Het is belangrijk dat we vanaf dag één volledig aanwezig zijn in de 3e divisie. Wat dat betreft kijk ik er nu al naar uit om de eerste thuiswedstrijd in het Rudolf Harbig Stadium te zien en de indrukwekkende steun van de fans te voelen.''

Conteh maakte in de zomer van 2020 de overstap van 1. FC Sankt Pauli naar Feyenoord en kwam in zijn debuutseizoen tot twee officiële optredens. Het afgelopen half jaar kwam hij op huurbasis uit voor FC Dordrecht waarvoor hij in zestien wedstrijden in actie kwam en vier doelpunten maakte. Ook komend seizoen wordt hij verhuurd om meer aan spelen toe te kunnen komen.

Lees meer over
Christian Conteh
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties