Drie Feyenoorders in de basis bij het Nederlands Elftal

Drie Feyenoorders in de basis bij het Nederlands Elftal

Het Nederlands Elftal neemt het dinsdagavond om 20:45 uur op tegen Gibraltar. De ploeg van bondscoach Ronald Koeman heeft zich al weten te plaatsen voor het EK 2024 in Duitsland. Het duel van vanavond is alleen nog belangrijk voor de potindeling tijdens de loting die binnenkort gaat plaatsvinden.

Koeman kiest voor Quilindschy Hartman, Mats Wieffer en Calvin Stengs in de basisopstelling tegen Gibraltar. Justin Bijlow moet genoegen nemen met een plek op de bank. De bondscoach heeft eerder al aangegeven onder de lat niet te veel te willen rouleren, waardoor Bart Verbruggen de voorkeur krijgt.

Voor Stengs is het de eerste basisplaats bij het Nederlands Elftal sinds 18 november 2020. De aanvallende middenvelder van Feyenoord werd voor het laatst geselecteerd voor Oranje toen hij speler was van AZ. Hij maakte zijn debuut op 19 november 2019. Na zijn transfer naar het buitenland was Stengs niet meer in beeld om zijn zevende interland te spelen.

Opstelling Oranje
Verbruggen; Teze, De Vrij, Van Dijk, Hartman; Wieffer, Koopmeiners, Veerman; Stengs, Weghorst, Malen.

Wissels Oranje:
Bijlow, Flekken, Hato, Gakpo, Simons, Reijnders, De Roon, Blind, Dallinga, Schouten, Dumfries.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties