Domper voor Feyenoord: Minteh weken niet inzetbaar

Domper voor Feyenoord: Minteh weken niet inzetbaar

Yankuba Minteh zal meerdere weken niet in actie kunnen komen. De 19-jarige aanvaller liep een spierblessure op in de competitiewedstrijd tegen Vitesse van afgelopen zaterdag.

Minteh moest vanwege de blessure een kwartier voor tijd gewisseld worden. De Gambiaanse international die dit seizoen gehuurd wordt van Newcastle United speelde tot nu toe twaalf officiële wedstrijden voor Feyenoord waarin hij drie keer trefzeker was.

Stengs of Jahanbakhsh?
Trainer Arne Slot zal hierdoor een aanpassing moeten doen in de aanval van Feyenoord. De Rotterdammers spelen woensdagavond de kraker tegen SS Lazio. Minteh is hiervoor geen optie meer. Het is een mogelijkheid om in de 'Atletico-uit' variant te starten met Calvin Stengs als rechtsbuiten en daardoor een aanpassing te doen op het middenveld.

Hierdoor komt er ruimte voor Ramiz Zerrouki op het middenveld. Alireza Jahanbakhsh is ook een optie om Minteh te vervangen. Slot is meerdere malen lovend geweest over de instelling van de international van Iran. Jahanbakhsh is sterk in het meeverdedigen en kan zijn taken uitvoeren. Luka Ivanušec keert ook weer terug bij Feyenoord, maar naar verluidt is het nog te vroeg voor een plek in de basis.

Wie moet Minteh vervangen?
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties