Documentaire 'Kind van Zuid' binnenkort te bewonderen

Documentaire 'Kind van Zuid' binnenkort te bewonderen

Feyenoord heeft deze week via sociale media bekendgemaakt dat een nieuwe documentaire beschikbaar komt. Na Santiago Gimenez krijgt ook Lutsharel Geertruida een eigen videoverhaal bij Feyenoord ONE. De documentaire 'Kind van Zuid' is binnenkort te bewonderen op de nieuwe streamingdienst van de stadionclub.

De documentaire biedt een unieke inkijk in het leven van Geertruida. De verdediger van Feyenoord is ook voor het eerst te zien tijdens een videointerview. Tot op heden heeft Geertruida de pers te woord gestaan zonder camera, omdat hij eerst stappen wilde maken in zichzelf goed uitdrukken. Vanwege het stotteren was dit in het verleden niet altijd het geval.

Geertruida vertelt in zijn eerste televisie-interview over zijn ontwikkeling binnen het veld, terwijl ook onder meer diverse jeugdvrienden, jeugdtrainer Cor Adriaanse en ploeggenoot Quinten Timber aan het woord komen. De 23-jarige Geertruida is geboren in de buurt van De Kuip, doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord vanaf elfjarige leeftijd en speelde inmiddels 189 wedstrijden in het shirt van de Rotterdammers.

Lees meer over
Lutsharel Geertruida
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties