"Dit zijn uiteindelijk de wedstrijden waar je het voor doet"

"Dit zijn uiteindelijk de wedstrijden waar je het voor doet"

Bekerfinales zijn momenten voor spelers en trainers om voor altijd te onthouden. Binnen deze selectie van Feyenoord betekende het voor veel spelers ook direct de eerste prijs uit hun carrière. Zo was het ook voor Ramiz Zerrouki en Thomas Beelen de eerste keer dat zij in Rotterdam werden gehuldigd met een prijs.

"Het is natuurlijk een geweldig gevoel", vertelt Zerrouki direct na de huldiging. "Gister hebben we de beker binnengehaald en dat leverde mooie emoties op na de wedstrijd. We hebben het toen ook gevierd en wat hier (op de Binnenrotte, Red.) is gebeurd, is natuurlijk ook mooi om mee te maken. Toen we hier het podium opstapten was het geweldig om te zien."

Zerrouki was de vervanger van de geblesseerde Mats Wieffer. "Ik was er persoonlijk natuurlijk heel blij mee. Dit soort wedstrijden wil je natuurlijk altijd spelen. Alleen de manier waarop was voor Mats natuurlijk niet heel leuk. We zijn een team en moeten elkaar daarin steunen en opvangen. Gelukkig hebben we dat gedaan."

Hoe de international van Algerije de sfeer heeft ervaren? "Het was apart, want het was natuurlijk half om half. Het was een geweldige sfeer en jammer dat het even stil moest vallen, maar dit zijn uiteindelijk natuurlijk de wedstrijden waar je het voor doet." Ook Beelen vond het bijzonder, zo vertelt hij in gesprek met RTV Rijnmond. "Je maakt dit niet vaak mee in je carrière, dus het is sowieso een bijzonder moment. Ik heb heel veel verschillende nummers gehoord en Lutsha had wel een beetje de leiding."

"Hij was gewoon aan het optreden, dus kreeg er wel een leuk sfeertje in. Hij is altijd wel een gangmaker, maar hij verraste me nu wel. Hier komt hij aardig los en heeft hij geen last van stotteren." Slot nam de rol op zich door iedere speler individueel aan te kondigen op het podium. “Wij zeiden het ook al. Het viel me erg op en is wel leuk dat hij het op die manier oppakte.”

Lees meer over
Ramiz Zerrouki
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties