Dilrosun twijfelgeval voor Vitesse-uit

Dilrosun twijfelgeval voor Vitesse-uit

Feyenoord kan mogelijk niet beschikken over Javairô Dilrosun. De 24-jarige aanvaller heeft een blessure opgelopen en was daardoor vandaag niet aanwezig op de training, zo meldt Voetbal International. Het is niet duidelijk wat Dilrosun precies mankeert en of hij lang uit de roulatie is.

Dilrosun heeft de blessure vermoedelijk opgelopen in de oefenwedstrijd tegen Osasuna van afgelopen weekend. Trainer Arne Slot moet flink puzzelen in aanloop naar wedstrijd tegen Vitesse. Mats Wieffer en Orkun Kökcü zijn er sowieso niet bij. De verwachtingen zijn dat Gernot Trauner gewoon kan starten vanaf de aftrap.

Oussama Idrissi en Sebastian Szymanski hebben nog niet de inhoud om een volledige wedstrijd te spelen. De Mexicaan Santi Giménez moet nog papierwerk regelen en is er ook nog niet bij in Arnhem. Danilo is fit en zal dus gaan starten in de punt van de aanval. Vitesse - Feyenoord begint zondag om 14:30 uur.

Lees meer over
Javairo Dilrosun
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties