Kökcü mogelijk in wedstrijdselectie tegen Vitesse

Kökcü mogelijk in wedstrijdselectie tegen Vitesse

Orkun Kökcü keert mogelijk sneller terug dan verwacht bij Feyenoord. De middenvelder wordt volgens 1908.nl klaargestoomd voor de uitwedstrijd tegen Vitesse.

Trainer Arne Slot liet afgelopen week nog weten niet te rekenen op Kökcü, maar zijn herstel verloopt zo voorspoedig dat de international van Turkije mogelijk op de bank kan plaatsnemen. Een basisplaats is uitgesloten voor de Feyenoorder.

Kökcü heeft op de training een schop tegen zijn enkel gekregen en was daardoor de afgelopen periode afwezig. Ook moest de geboren Haarlemmer de oefenwedstrijden tegen CA Osasuna en NAC Breda aan zich voorbij laten gaan. Vandaag trainde Kökcü nog apart van de groep, morgen moet hij weer aansluiten.

Geen optimale voorbereiding

Trainer Arne Slot gaat zaterdag bekijken welke spelers er fit genoeg zijn om minuten te kunnen maken voor Feyenoord. De Rotterdammers sluiten hiermee een rommelige voorbereiding af. Tijden de oefenwedstrijden is er geen één keer in de beoogde basis optelling gespeeld. Daar komt de blessure van Javairô Dilrosun nog eens bij als onaangename verrassing.

Lees meer over
Orkun Kökcü
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties