Dilrosun: ''De trainer heeft ons de hele week al gewaarschuwd''

Dilrosun: ''De trainer heeft ons de hele week al gewaarschuwd''

Javairô Dilrosun zag Feyenoord vooral de eerste helft heel matig voor de dag komen. De Rotterdammers speelden uiteindelijk met 1-1- gelijk tegen Fortuna Sittard.

''Het was een matige eerste helft. Bijna alles ging fout bij ons'', vertelt Dilrosun in gesprek met ESPN. ''Fortuna probeerde op te bouwen en daar hadden we geen antwoord op. De 1-0 viel wat ongelukkig, maar ze hebben het goed gedaan tegen ons de eerste helft.''

De tweede helft liep het al een stuk beter. ''In de rust praat je met elkaar over wat je beter moet doen. Slot vertelde dat het Feyenoord onwaardig was en dat we een tandje bij moeten zetten om een goed resultaat neer te zetten.'' Dat gebeurde ook direct met een vroeg doelpunt van Feyenoord.

Ondanks een goede start van de tweede helft verspeelde Feyenoord toch twee punten. ''De trainer heeft ons de hele week al gewaarschuwd, dat we tegen de mindere ploegen vaak punten laten liggen. Dat is vandaag weer gebeurd. Het is aan ons om de komende periode bij elkaar te zitten en te bekijken wat we beter moeten doen tegen de mindere ploegen.''

Lees meer over
Javairo Dilrosun
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties