Dijkhuizen had contact met Slot: ''Dat doen trainers onder elkaar''

Dijkhuizen had contact met Slot: ''Dat doen trainers onder elkaar''

Feyenoordsupporters zijn op dit moment vooral bezig met de verkoop van Tyrell Malacia aan Manchester United en de mogelijke overgang van Wilfried Gnonto van FC Zürich naar de Rotterdammers. De eerdere aankoop van Mats Wieffer van Excelsior deed niet alle supportersharten sneller kloppen. Marinus Dijkhuizen, zijn trainer bij Excelsior, denkt dat Wieffer gaat verrassen.

"Ik verwacht daar veel van omdat hij heel goed in de speelwijze past van Arne Slot. Met zijn dynamiek, loopvermogen, zijn omschakeling en zijn creativiteit", aldus Dijkhuizen in De Telegraaf. "Het is meer de vraag hoe hij de stap mentaal verwerkt, maar ik denk dat hij zich snel aanpast."

"Ik denk dat hij met betere spelers om zich heen zelfs nog beter gaat functioneren. Die herkennen en vinden elkaar. Ik verwacht dat hij zijn handelingssnelheid al snel omhoog kan brengen, dat hij meegaat met de betere spelers om zich heen. Hij heeft die kwaliteiten.” Dijkhuizen had contact met Slot alvorens Wieffer de overstap maakte. "Dat doen trainers onder elkaar, ook als het om gedrag en houding gaat, want dat is de meest betrouwbare informatie die je kunt krijgen."

Lees meer over
Mats Wieffer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties