Dijkhuizen haalt fel uit naar Feyenoord: ''Misplaatste arrogantie''

Dijkhuizen haalt fel uit naar Feyenoord: ''Misplaatste arrogantie''

Marinus Dijkhuizen heeft na de wedstrijd tussen Excelsior en Feyenoord fel uitgehaald naar de houding van de Rotterdammers. Excelsior wilde zondagmiddag officieel afscheid nemen van Mats Wieffer, maar de stadionclub gaf geen toestemming.

''Wij wilden vandaag afscheid nemen, maar Feyenoord heeft dat niet toegelaten. Daar heb ik ook iets over te zeggen. Ik vind het misplaatste arrogantie'', vertelt de trainer van Excelsior. Hij bevestigt ook dat de Kralingers bewust het kunstgrasveld niet hebben besproeid en mede door de houding van de clubleiding van Feyenoord daar maling aan had. ''Feyenoord heeft daar meer voordeel bij dan ons.''

Dijkhuizen is tevreden met het vertoonde spel van Excelsior. "Ik vond dat we goed georganiseerd stonden, wat noodzakelijk is gezien onze kwaliteiten en de tegenstander. Dan moet je keuzes maken en niet te romantisch gaan doen, want dat helpt niet. Ik vond dat we het redelijk voor elkaar hadden, alleen waren we te terughoudend in ons doorstappen en het zetten van druk."

Het eerste doelpunt van Santiago Gimenez was een enorme fout van Excelsior, zo stelt Dijkhuizen. ''Verschrikkelijke goal die we tegen krijgen. We hebben hele duidelijke afspraken gemaakt, wie druk moet zetten om de vroege voorzet eruit te halen van Paixão, dat wisten we. Dat hebben we honderd keer laten zien dat Gimenez daar gaat staan en zijn loopacties maakt.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties