'Diemers in gesprek met Fortuna Sittard'

'Diemers in gesprek met Fortuna Sittard'

Mark Diemers praat momenteel met Fortuna Sittard over een terugkeer, zo meldt Voetbal International. De 28-jarig middenvelder van Feyenoord stond al enkele weken in de belangstelling van de club uit de Eredivisie, maar ze worden nu concreet om Diemers over te nemen.

Diemers komt niet meer voor in de plannen van Arne Slot. De trainer heeft dan ook laten weten dat rechtspoot mag vertrekken. Eerder werd ook Vitesse in verband gebracht met Diemers. Feyenoord laat de middenvelder transfervrij vertrekken. Hij heeft nog een contract tot medio 2023.

Fortuna Sittard praat niet alleen met Feyenoord over Diemers. Ook Cole Bassett is onderwerp van gesprek. De Amerikaan moet nog altijd de overstap maken naar Sittard op huurbasis. Vanwege nieuwe strenge regels is het echter niet mogelijk om een speler die gehuurd is door te verhuren. De twee clubs verwachten snel tot een oplossing te komen.

Lees meer over
Mark Diemers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties