Diemers doorstaat medische keuring bij Hannover 96

Diemers doorstaat medische keuring bij Hannover 96

Mark Diemers heeft met succes de medische keuring doorstaan bij Hannover 96. De middenvelder vertelt in gesprek met BILD dat hij vanmiddag al kan meetrainen met de groep. Het tekenmoment volgt later vandaag.

Arne Slot wilde Diemers het liefst bij Feyenoord houden, vertelt de trainer in het Algemeen Dagblad. ''Als we de basisploeg tegen de reserves lieten trainen, was hij altijd de speler die de andere jongens meenam in zijn fanatisme. Dat zien de supporters natuurlijk niet. Mark Diemers heeft echt zijn waarde. En ik vind oprecht dat hij vorig seizoen het veel minder slecht gedaan heeft dan de perceptie van veel mensen is.''

Feyenoord en Hannover 96 hebben afgelopen weekend al een akkoord weten te bereiken over een huurtransfer van zes maanden. In het contract is geen optie tot koop bedongen voor de 28-jarige middenvelder. Diemers heeft in De Kuip nog een contract tot medio 2023.

Lees meer over
Mark Diemers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties