'Dessers voor ruim zes miljoen euro naar Cremonese'

'Dessers voor ruim zes miljoen euro naar Cremonese'

Oud-Feyenoorder Cyriel Dessers staat op het punt om een overstap te maken naar Cremonese. De Italiaanse club maakt een bedrag van 6,5 miljoen euro over naar KRC Genk om de 27-jarige Belgische spits definitief over te nemen.

Dit meldt Het Laatste Nieuws. Dessers werd de afgelopen weken in verband gebracht met diverse clubs. Vorige week sprak de aanvaller nog met de directie van FC Kopenhagen, maar de Denen hebben tot de dag van vandaag nog geen officieel bod gedaan.

Dessers speelde afgelopen seizoen op huurbasis bij Feyenoord en kon voor vier miljoen euro definitief worden overgenomen. De onderhandelingen met de speler zelf liepen op niks uit waardoor de Rotterdammers doorschakelden op de transfermarkt.

De afgelopen weken is Dessers weer op dreef voor zijn club KRC Genk. De aanvaller was drie keer trefzeker in twee wedstrijden. Afgelopen weekend gaf hij nog aan open te staan voor het buitenland. ''De Serie A is een topcompetitie en daar droom ik van. Het is allemaal afwachten.''

Lees meer over
Cyriel Dessers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties