Dessers: "Ik ben een betere speler dan een paar jaar geleden"

Dessers: "Ik ben een betere speler dan een paar jaar geleden"

Waar Feyenoord vanmiddag debuteerde in de Conference League, debuteerde Cyriel Dessers in het shirt van de Rotterdammers. De van Genk gehuurde spits kwam een kwartier voor tijd in de ploeg, maar ook hij kon de club niet aan doelpunten helpen. In het interview na afloop maakte hij een gretige indruk.

"Het was een moeilijke wedstrijd, voor heel de ploeg", begon Dessers voor de camera van ESPN. "Dan mag ik er eindelijk in, het moment waar ik al een paar dagen op wacht. Ik heb mijn best gedaan en ben niet tot kansen gekomen, maar dat komt nog wel."

De spits kreeg maar kort de kans om zich te laten zien, maar liet wel weten klaar te zijn voor meer. "Het is even geleden dat ik minuten heb gemaakt, maar ik voel me fysiek heel goed. Ik heb hard getraind bij Genk en heb die lijn doorgetrokken bij Feyenoord. Ik ben er klaar voor. Als de trainer me nodig heeft, dan sta ik er."

Kritiek
Gevraagd naar de critici die zich lieten horen na de komst van Dessers, moest hij lachen. "Ik ben een andere speler dan een paar jaar geleden", zei hij vervolgens. "Als mensen spreken over mijn Utrecht-periode of zelfs mijn Heracles-periode, dat interesseert mij niet. Ik ben een veel betere voetballer geworden en kan niet wachten om dat aan iedereen te laten zien."

Lees meer over
Conference League Feyenoord
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties