Dessers genomineerd voor 'Player of the Week'

Cyriel Dessers is opnieuw het goudhaantje van Feyenoord gebleken. De Belg kwam als invaller in het veld en was niet veel later al trefzeker voor de Rotterdammers. Vanwege een blessure bij Bryan Linssen kwam Dessers al in de eerste helft binnen de lijnen. Een kwartier voor rust had hij zijn eerste doelpunt van de avond al gemaakt.

In de tweede helft was Dessers opnieuw trefzeker. De spits scoorde de belangrijke 2-2 in de blessuretijd tegen Slavia Praag. Hierdoor speelt de ploeg van Arne Slot ook na winterstop nog Europees voetbal. Dessers' goede wedstrijd is niet alleen in Nederland opgevallen. Ook de UEFA zag Dessers uitblinken in Praag. De doelpuntenmaker is net als Zaniolo (AS Roma) Laborde (Rennes) en Kasami (FC Basel) genomineerd voor 'Player of the Week'. Supporters krijgen de kans om te stemmen.