Dessers: "Feyenoord is supergroot, dat merk ik nu al"

Dessers: "Feyenoord is supergroot, dat merk ik nu al"

Cyriel Dessers is de laatste aanwinst van Feyenoord deze transferzomer. Zelf is de spits zeer enthousiast om voor Feyenoord te mogen spelen. In de livestream van FC Afkicken vertelde de spits blij en opgelucht te zijn met zijn overstap.

"Feyenoord is en blijft een heel grote club", begon Dessers. "Ze hebben nu een positieve vibe te pakken onder Arne Slot. Ik kijk ernaar uit om daar onderdeel van te zijn." Al snel ondervond Dessers wat voor club Feyenoord is: op Twitter zag hij zijn eerste reactie op zijn transfer direct viral gaan. "Daar schrok ik zelf ook van. Feyenoord is een supergrote club. Dat merk ik nu al, en ik ben er nog niet eens een uur."

Dessers zag zichzelf al snel geassocieerd worden met clichés als 'hard werken' en 'de beuk erin gooien'. "Dat is de basis, maar intussen worden ook andere dingen gevraagd", weet hij na zijn eerste gesprekken met Slot. "Iedereen ziet zijn visie nu al terug. Ik ga helemaal mee in dat verhaal. Het is gewoon een goede trainer, dus ik kijk er wel naar uit om met hem samen te werken."

Niet alleen Slot speelde een belangrijke rol in Dessers' keuze voor Feyenoord. Ook kijkt hij uit naar de samenwerking met voormalig topspits Robin van Persie. "Ik kan niet ontkennen dat zulke dingen ook meespelen. Die man kan mij zoveel leren. Dat was sowieso al een pluspunt."

Lees meer over
Cyriel Dessers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties