Definitieve streep door locatie Feyenoord City

Definitieve streep door locatie Feyenoord City

Gemeente Rotterdam heeft na een gesprek met de clubleiding definitief een streep gezet door het megaproject Feyenoord City. De locatie waar het nieuwe stadion van de Rotterdammers gebouwd zou moeten worden gaat nu gebruikt worden voor nieuwe woningen.

Feyenoord kan dus ook in de toekomst geen gebruik maken van de beoogde locatie aan de Nieuwe Maas. De gemeente wil er naast nieuwe woningen ook een nieuwe culturele instelling realiseren. ''Het moet een levendig gebied aan de rivier worden, dat aantrekkelijk is voor Rotterdammers'', meldt het college aan de gemeenteraad.

Algemeen directeur Dennis te Kloese liet onlangs weten dat Feyenoord de komende tien jaar actief blijft in De Kuip. Het Algemeen Dagblad weet te melden dat er momenteel 'intensieve gesprekken plaatsvinden tussen de leiding van het stadion en de club'. Het stadion heeft een enorme opknapbeurt nodig, maar de grote vraag is wie voor de kosten moet opdraaien. Hier wacht een enorme uitdaging voor de nieuwe Kuip-directeur Lilian de Leeuw.

Lees meer over
Feyenoord City
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties