DeadlineDay | Wat gaat Feyenoord nog doen op de transfermarkt?

DeadlineDay | Wat gaat Feyenoord nog doen op de transfermarkt?

Voor Feyenoord is het de laatste dag om de selectie op huurbasis of met een transfer te versterken. De Rotterdammers zijn de laatste weken bijzonder actief geweest op de transfermarkt. Technisch directeur Frank Arnesen wist met een bescheiden budget de selectie flink te renoveren.

Feyenoord heeft afscheid weten te nemen van enkele grootverdieners. Leroy Fer en Nicolai Jørgensen maakten bijvoorbeeld de overstap naar de Turkse competitie. Met de komst van onder meer Alireza Jahanbakhsh en Gernot Trauner heeft Arnesen een goede slag weten te slaan.

Voor Arnesen breekt er een spannende dag aan. De technisch directeur hoopt nog altijd een extra spits aan de selectie toe te voegen. Supporters hoeven niet te rekenen op de komst van Valentín Castellanos. Feyenoord-watcher Sinclair Bischop liet vorige week weten dat de Argentijn 'zeker niet' naar De Kuip komt.

Ook leeft er de wens om de verdediging in de breedte een impuls te geven, maar of dat gaat lukken is de vraag. De naam van Nick Viergever viel afgelopen week. De 32-jarige verdediger mag echter niet transfervrij vertrekken bij PSV en lijkt daarom geen optie meer.

Mark Diemers en João Carlos Teixeira staan op de nominatie om te vertrekken bij Feyenoord. Voor de twee middenvelders is tot op heden nog geen oplossing gevonden.

Reiss Nelson
De aanvaller van Arsenal is onderweg naar Feyenoord om zijn huurtransfer af te ronden. De 21-jarige Nelson gaat, wanneer de laatste details zijn afgerond, vandaag gepresenteerd worden in De Kuip. Volgens Fabrizio Romano is er een definitief akkoord bereikt. Het is alleen nog wachten op de officiële aankondiging van de clubs.

Huidige transferbeleid stemt mij tevreden

Inkomende transfers
Alireza Jahanbakhsh, Fredrik Aursnes, Gernot Trauner, Guus Til, Marcus Holmgren Pedersen en Ofir Marciano.

Uitgaande transfers
Bart Nieuwkoop, Dylan Vente, Eric Botteghin, Jordy Wehrmann, Leroy Fer, Liam Kelly, Lucas David Pratto, Luciano Narsingh, Nick Marsman, Ramón ten Hove, Sven van Beek, Nicolai Jørgensen, Uroš Spajić en George Johnston.

Verhuurd
Christian Joe Conteh, Achraf El Bouchataoui, Marouan Azarkan, Róbert Boženík.

Lees meer over
Frank Arnesen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties