De Zeeuw: ''Vooralsnog zitten we in de verkennende fase''

De Zeeuw: ''Vooralsnog zitten we in de verkennende fase''

Feyenoord en FC Dordrecht bekijken de mogelijkheden om weer met elkaar te gaan samenwerken. Algemeen directeur Hans de Zeeuw vertelt in gesprek met het Algemeen Dagblad dat beide clubs ervoor open staan, maar dat er nog geen definitief akkoord is bereikt.

''We bevinden ons nog nadrukkelijk in een verkennend stadium'', vertelt De Zeeuw tegenover de krant. ''De clubs hebben al met elkaar aan tafel gezeten, maar het is nog wachten op een concreet voorstel en een uitwerking van de plannen.''

In januari 2019 kondigde Feyenoord en FC Dordrecht het viersporenbeleid aan. ''Die samenwerking is uiteindelijk een stille dood gestorven.'' De succesvolle huurperiode van Aliou Baldé is de aanzet geweest om opnieuw met elkaar om de tafel te gaan. De Rotterdammers maken nog altijd geen deel uit van de Keuken Kampioen Divisie en hopen via FC Dordrecht alsnog talenten ervaring te laten opdoen op hoog niveau.

De Zeeuw ziet ook voordelen voor zijn club. ''Wij willen met FC Dordrecht de stap maken om structureel bovenaan het rechtterrijtje of aan de onderkant van het linkerrijtje te spelen in de KKD. En zo zal Feyenoord ook bepaalde gedachten hebben bij een eventuele samenwerking. Ik ben wel verrast dat er op sociale media al gewag gemaakt werd over de samenwerking, want dat is allemaal nog te prematuur. Vooralsnog zitten we in de verkennende fase.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties