'Feyenoord en FC Dordrecht gaan samenwerken'

'Feyenoord en FC Dordrecht gaan samenwerken'

Feyenoord en FC Dordrecht hebben elkaar opnieuw gevonden, zo weet 1908.nl. De twee clubs gaan samenwerken met als doelstelling om allebei sterker te worden. Het voordeel voor de Rotterdamse club is dat talenten uit de jeugdopleiding vlieguren kunnen maken in de Keuken Kampioen Divisie.

Tidjany Touré speelt op dit moment al op huurbasis voor FC Dordrecht. De talentvolle aanvaller maakte afgelopen winter de overstap naar de Schapenkoppen. Het is de bedoeling dat aankomende zomer meerdere talenten uit de jeugdopleiding van de Rotterdammers minuten gaan maken in de Keuken Kampioen Divisie.

Eerder werd er succesvol samengewerkt met FC Dordrecht rondom Aliou Balde. De buitenspeler ontwikkelde zich uitstekend en speelde zich uiteindelijk in de kijker van de Zwitserse voetbalclub FC Lausanne-Sport. De Rotterdammers verdienden ruim één miljoen euro aan de uitgaande transfer. De samenwerking is goed bevallen en gaat nu uitgebreid worden.

Het is niet de eerste keer dat FC Dordrecht en Feyenoord elkaar vinden. Voormalig algemeen directeur Jan de Jong kondigde in 2019 het zogeheten viersporenbeleid aan. Onder meer talenten als Jari Schuurman maakte de overstap, maar een groot succes werd het niet. Met de nieuwe samenwerking blijft de Feyenoord Onder 21 gewoon intact.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties