De Guzmán: ''Feyenoord maakte betere indruk dan Ajax en AZ''

De Guzmán: ''Feyenoord maakte betere indruk dan Ajax en AZ''

Jonathan de Guzmán kwam zondagavond even terug in het stadion waar hij als speler jarenlang actief was. Hoewel de wedstrijd teleurstellend verliep voor de Spartaan, is hij zeer te spreken over de manier waarop Feyenoord speelt.

''Het is altijd fijn terug te keren in De Kuip. Maar als je kijkt naar het resultaat was het zeer teleurstellend van onze kant. Natuurlijk hadden we vorige week zaterdag gewonnen en dan kom je hier met een goed gevoel. We waren allemaal positief, maar na vijf minuten wordt het heel zwaar'', begint de middenvelder in gesprek met Voetbal International.

''Feyenoord was veel beter. Ze waren de hele wedstrijd door sterker en agressiever. Het was een zware avond voor ons. Vooral tactisch was Feyenoord veel beter. We hadden op alle fronten geen antwoord.'' Sparta speelde eerder dit seizoen al tegen Ajax en AZ. ''Feyenoord maakte de beste indruk.''

''Het zegt helemaal niets, maar vandaag was Feyenoord veel beter. We hadden niets te vertellen. Tegen AZ en Ajax waren we tot het einde in de wedstrijd. Vandaag niet.'' Volgens de middenvelder heeft dat te maken met de manier waarop Arne Slot zijn team laat voetballen. ''Hij doet het heel goed. Dat is een heel groot verschil met voorheen, met meer pressie voorin, meer druk naar voren en mooi voetbal. Dat zie je vandaag ook.''

Lees meer over
De Guzman
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties