De Cijfers: Uitblinkende Wieffer opnieuw Man of the Match

De Cijfers: Uitblinkende Wieffer opnieuw Man of the Match

Mats Wieffer is na de gewonnen wedstrijd tegen Fortuna Sittard de meest besproken Feyenoorder. De middenvelder maakte zijn eerste doelpunt voor de Rotterdammers in de Eredivisie. Wieffer onderstreept hiermee de goede ontwikkeling die hij de afgelopen weken doormaakt in het shirt van Feyenoord.

De leden van FR12.nl hebben Wieffer dan ook uitgeroepen tot Man of te Match. Zijn wedstrijd in Sittard werd beoordeeld met een 8.3. De middenvelder zelf is trots op zijn prestaties. ''Toen ik in het begin bij Feyenoord was, keek ik naar mijn eigen optredens of spel op de trainingen en vond ik echt dat het nog wel wat beter moest. Maar het gaat nu allemaal zo ontzettend snel. Ik ben steeds fitter geworden en ik kan goed overweg met het ritme van dubbele wedstrijden. Het is lekker om in dit elftal te spelen, en ook met zulke spelers zoals Orrie om me heen.''

De supporters waren minder te spreken over Javairô Dilrosun en Timon Wellenreuther. De nummer tien ontving een 5,2 en de doelman werd beoordeeld met een 5,3. Verder vielen Lutsharel Geertruida en Dávid Hancko positief op. Desondanks was trainer Arne Slot na afloop van de wedstrijd enorm blij met de terugkeer van Gernot Trauner. ''Het is echt heel fijn dat hij na zoveel maanden weer op het veld staat. De stand liet het gelukkig ook toe. Gernot is nog niet toe aan negentig minuten voetbal. Hij heeft in oktober zijn laatste wedstrijd gespeeld en hij had nog maar twee keer met de groep getraind deze week, want hij werd na zijn herstel ook nog ziek. Dit was lekker om even mee te pakken voor hem.''

FR12.nl
Wellenreuther (5,3); Pedersen (6,4), Geertruida (7,3), Hancko (7,4), Hartman (6,6); Wieffer (8,3), Kökcü (7), Dilrosun (5,2); Jahanbakhsh (6,7), Gimenez (6,4), Idrissi (6,5).

Voetbal International
Wellenreuther (5,5); Pedersen (6,5), Geertruida (7), Hancko (7), Hartman (6,5); Wieffer (8,5), Kökcü (8), Dilrosun (6); Jahanbakhsh (7), Gimenez (7,5), Idrissi (7).

Algemeen Dagblad
Wellenreuther (6); Pedersen (6,5), Geertruida (6,5), Hancko (7), Hartman (6); Wieffer (7), Kökcü (7), Dilrosun (6,5); Jahanbakhsh (6,5), Gimenez (6), Idrissi (6).

Lees meer over
Mats Wieffer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties