De Cijfers: Matchwinner Timber is Speler van de Week

De Cijfers: Matchwinner Timber is Speler van de Week

Quinten Timber was zondagmiddag de duidelijke Man of the Match in de wedstrijd tussen Feyenoord en AZ. Bezoekers van deze website beoordeelde de matchwinner met gemiddeld een 9. Ook Gernot Trauner scoorde hoog (8,3), terwijl Santiago Gimenez met een 5,5 juist het laagste cijfer kreeg.

Ook andere media zagen Timber uitblinken. Het Algemeen Dagblad nam hem (8) en Trauner (7,5) op in het Elftal van de Week, terwijl Voetbal International de middenvelder zelfs verkoos tot Speler van de Week. Ook dat medium beoordeelde zijn optreden met een 8.

FR12
Bijlow 7,5; Geertruida 7, Trauner 8,3, Hancko 7,7, Hartman 7,7; Wieffer 6,8, Stengs 6,9, Timber 9; Jahanbakhsh 6 (80. Ivanusec 5,8), Gimenez 5,5 (66. Ueda 6), Paixão 5,6 (66. Zerrouki 6,2)

Algemeen Dagblad
Bijlow 7; Geertruida 7, Trauner 7,5, Hancko 7, Hartman 7,5; Wieffer 6, Stengs 7, Timber 8; Jahanbakhsh 5 (80. Ivanusec -), Gimenez 5 (66. Ueda -), Paixão 5 (66. Zerrouki -)

Voetbal International
Bijlow 7; Geertruida 6, Trauner 7,5, Hancko 6,5, Hartman 7,5; Wieffer 6, Stengs 6,5, Timber 8; Jahanbakhsh 6,5 (80. Ivanusec -), Gimenez 5,5 (66. Ueda -), Paixão 5,5 (66. Zerrouki -)

De Telegraaf
De Telegraaf deelt geen cijfers uit, maar laat na elke speelronde een oud-international een Elftal van de Week samenstellen. Deze week was dat oud-Feyenoorder Theo Lucius, die in zijn elftal plek had voor Timber en Trauner. "Hij laat dit seizoen zien op alle fronten te ontwikkelen en dat hij daarmee stabiel en betrouwbaar is", lichtte hij zijn keuze voor Timber toe. "Hij is fysiek heel goed in orde en voetballend van hoog niveau. Een ideale speler voor elke trainer."

Ook Trauner vindt Lucius 'mega betrouwbaar'. "Ook toen hij inviel tegen Lazio. En tegen AZ leidde hij weer de hele verdediging. In het verdedigen zelf is hij niet absolute top, maar in zijn manier van handelen, het neerzetten, het altijd goed staan en het simpel houden, brengt hij heel veel rust en zekerheid in de ploeg. En hij heeft op de één of andere manier toch de uitstraling van een topper."

Lees meer over
Quinten Timber
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties