"Daarin denk ik dat Feyenoord al een stukje verder is dan PSV"

"Daarin denk ik dat Feyenoord al een stukje verder is dan PSV"

Feyenoord kan zich na de 6-0 zege op Sturm Graz vol vertrouwen klaar gaan maken voor PSV-uit. De Eindhovenaren zagen hun Europese duel tegen Arsenal uitgesteld worden, wat aanvankelijk nog een groot voordeel leek. AD-verslaggever Johan Inan denkt echter dat de Eindhovenaren zich na het optreden van Feyenoord toch zorgen zullen maken.

"Ze hebben het juiste ritme en tempo gevonden om PSV te bestrijden", stelde Inan in de AD Voetbal Podcast. "Het gaat een mooi potje worden. Gezien de situatie waarin PSV zich bevindt, met de ene worsteling na de ander, en Feyenoord met een paar makkelijke zeges op rij, zou je Feyenoord haast tot favoriet bombarderen."

Dat deed de journalist dan ook. "Ik geef Feyenoord een betere kans dan PSV. Ze zitten er lekkerder in. Daarmee wil ik niet zeggen dat PSV er niks van kan; ze hebben nog steeds veel kwaliteit in de ploeg. Maar als we het hebben over de spelopvatting en hoe ze dat tot uitvoering brengen, denk ik dat Feyenoord al een stukje verder is dan PSV. Op basis daarvan zou ik eerder mijn geld op Feyenoord zetten."

Een erg makkelijke zege verwacht hij daarbij overigens niet. "Dat zou ik niet meteen zeggen. PSV schat ik wel iets hoger in dan Sturm Graz. Een walk-over zal het niet worden, maar ik moet nog zien of PSV van Feyenoord kan winnen."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties