Chong niet haalbaar voor Feyenoord (update)

Chong niet haalbaar voor Feyenoord (update)

Feyenoord hoopt Tahith Chong dit seizoen te huren van Manchester United. De aanvaller was als jeugdspeler al actief op Varkenoord alvorens hij in 2016 de overstap naar Manchester United maakte.

Feyenoord ervaart wel concurrentie, zo meldt journalist Jonathan Shrager. Meerdere Engelse en Nederlandse clubs houden Chong in de gaten. Birmingham City, uitkomend op het tweede niveau van Engeland, lijkt op dit moment de beste papieren te hebben. Chong werd afgelopen seizoen verhuurd aan Club Brugge. Daar was hij in 13 officiële wedstrijden goed voor 1 goal en 5 assists. De aanvaller heeft nog een contract tot medio 2022 bij Manchester United.

Chong naar Birmingham City (update 17:51)
Feyenoord hoeft niet te rekenen op Tahith Chong. De aanvaller speelt dit seizoen op het tweede niveau van Engeland en heeft gekozen voor een tijdelijke overstap naar Birmingham City. Chong kwam eerder uit op huurbasis voor Werder Bremen en Club Brugge.

Chong niet haalbaar voor Feyenoord (update 18:31)
Feyenoord heeft inderdaad een poging ondernomen om Chong op huurbasis over te nemen, maar technisch directeur Frank Arnesen geeft aan dat de aanvaller niet haalbaar was. ''Ik heb Manchester United gebeld voor Chong, dat klopt. Maar ook dat bleek onhaalbaar'', vertelt hij in het Algemeen Dagblad.

Lees meer over
Tahith Chong Tabloid Transfers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties