'Chong kan terugkeren naar Feyenoord'

'Chong kan terugkeren naar Feyenoord'

Tahith Chong kan terugkeren naar Feyenoord. Dat meldt 1908.nl. De 22-jarige aanvaller speelde tot de zomer van 2016 op Varkenoord voordat hij transfervrij naar de jeugdopleiding van Manchester United verkaste. De eerste gesprekken met de Nederlander zijn aanstaande.

Het lijkt te gaan om een definitieve transfer. Chong heeft zestien wedstrijden voor het eerste elftal van Manchester United achter zijn naam staan, maar kon nooit een onbetwiste indruk maken op Old Trafford. Dat had tot gevolg dat hij sinds de zomer van 2020 telkens opnieuw wordt verhuurd. Zo speelde hij in 2020 - 2021 de eerste zes maanden bij Werder Bremen en in de tweede seizoenshelft bij Club Brugge.

Vorig jaar zomer werd hij een seizoen gestald bij Birmingham City in de Championship. Daar raakte hij echter al snel zwaar geblesseerd aan zijn lies, met een operatie tot gevolg. Hij stond daardoor ruim vier maanden aan de kant en kwam zo vorig seizoen tot slechts 21 wedstrijden. Chong heeft nog een contract tot medio 2023 in Engeland. Zijn transferwaarde wordt geschat op 3,5 miljoen euro.

Chong is een aanwinst voor Feyenoord
Lees meer over
Tahith Chong Feyenoord Transfermarkt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties