Te Kloese duidelijk over toekomst en is niet bezig met vertrek (update)

Te Kloese duidelijk over toekomst en is niet bezig met vertrek (update)

Dennis te Kloese staat in de belangstelling van Chivas Guadalajara. De algemeen directeur van Feyenoord kan de overstap maken naar Mexico om aan de slag te gaan als sportief directeur bij de huidige nummer zes uit de Primera División. Dit meldt Record.

Het is niet de eerste keer dat Te Kloese kan terugkeren naar Mexico. Tot op heden heeft de 49-jarige algemeen directeur van Feyenoord de interesse naast zich neergelegd om in De Kuip actief te blijven. Te Kloese zag altijd voldoende uitdagingen en heeft het prima naar zijn zin in Nederland.

Of Te Kloese daar nog altijd zo in staat, is niet duidelijk. Chivas heeft contact opgenomen om te peilen of de interesse wederzijds is. Te Kloese moet Fernando Hierro opvolgen, die mogelijk vertrekt naar Al Nassr. De Mexicanen doen er momenteel nog wel alles aan om de Real Madrid-legende binnenboord te houden.

Wanneer de Mexicanen daarin niet slagen, is Te Kloese een serieuze optie. In het verleden is de geboren Bussumer als scout en sportief directeur actief geweest bij Chivas Guadalajara. Te Kloese heeft er nooit een geheim van gemaakt ooit nog eens terug te keren naar Mexico, waar zijn vrouw vandaan komt. De kans lijkt echter klein dat dit nu al het geval gaat zijn.

Vertrek niet aan de orde
Update | Te Kloese heeft kort en duidelijk gereageerd op de berichtgeving. De algemeen directeur meldt in gesprek met 1908.nl dat een vertrek bij Feyenoord niet aan de orde is.

Lees meer over
Dennis te Kloese
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties