Carranza gearriveerd in Rotterdam

Carranza gearriveerd in Rotterdam

De 24-jarige spits Julián Carranza is in Rotterdam en heeft zojuist onderstaande foto op Instagram geplaatst. Feyenoord heeft onlangs een akkoord bereikt over een directe transfer, maar moest nog wachten op toestemming van de MLS. Carranza ondergaat momenteel de laatste formaliteiten om een meerjarig contract te ondertekenen in De Kuip.

Carranza heeft vandaag zijn medische keuring achter de rug en vrijdag volgt de afwikkeling met Feyenoord Media. De verwachtingen zijn dat de Rotterdammers de nieuwe aanwinst dit weekend officieel gaan presenteren. De Argentijn komt over van Philadelphia Union en gaat een contract voor vier seizoenen tekenen.

''Ik heb Julián leren kennen als een heel lieve jongen'', vertelde Nick Marsman vandaag tegenover Voetbal International. ''Hij was heel begaan. Er was een groepje Argentijnen in de selectie, maar hij probeerde ook met de andere jongens in het team contact te hebben. Hij lag goed in de groep. Julián hield van hard werken, dat past wel bij Feyenoord.''

''Hij is sterk aan de bal. Een wat bonkige spits die goed kan koppen, maar niet alles is even verfijnd. Hij kan alles een beetje. Een beetje Dirk Kuijt-achtig, zou ik zeggen. Zijn schot is wel heel erg goed en is ook beter geworden nadat hij naar Philadelphia is overgestapt. Zo, hij kan hard schieten. Daar had ik het op de training weleens moeilijk mee.''

Carranza gearriveerd in Rotterdam
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties