Calvin Stengs verkozen tot Speler van de Maand oktober

Calvin Stengs verkozen tot Speler van de Maand oktober

Calvin Stengs is door de Feyenoord-supporters verkozen tot Speler van de Maand oktober. Het is voor de middenvelder de eerste keer dat hij deze persoonlijke prijs in ontvangst mag nemen. De middenvelder is sinds zijn komst in de zomerstop al goed voor vier goals en zeven assists in zestien wedstrijden. Op basis van zijn prestaties de afgelopen maand mag hij nu ook deze persoonlijke trofee in ontvangst nemen.

In de maand oktober liet de aanvallende middenvelder zijn waarde zien voor het elftal van Arne Slot. Met zijn doelpunt en assist tegen Vitesse werd hij benoemd tot Man of the Match. In de Champions League had de linkspoot ook een groot aandeel in de prestaties van het team. In de uitwedstrijd tegen Atlético Madrid leverde hij de assist op de 1-2 van Dávid Hancko en in de thuiswedstrijd tegen Lazio was hij een plaaggeest voor de Italiaanse defensie. Met een assist bracht hij Ramiz Zerrouki in stelling om de 2-0 binnen te schieten.

Calvin Stengs kan zijn goede vorm voortzetten bij het Nederlands elftal. Bondscoach Ronald Koeman heeft de middenvelder - samen met nog vier Feyenoorders - opgenomen in de selectie die definitieve plaatsing voor het EK 2024 in Duitsland willen veiligstellen. Op zaterdag 18 november krijgt Oranje Ierland op bezoek en op dinsdag 21 november wordt de EK-kwalificatiereeks afgesloten met de wedstrijd tegen Gibraltar in Faro, Portugal.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties