'Burger levert Feyenoord 700.000 euro op' (update)

'Burger levert Feyenoord 700.000 euro op' (update)

Wouter Burger staat op het punt om Feyenoord te verlaten. De 20-jarige middenvelder van de Rotterdammers is onderweg naar FC Basel voor een medische keuring.

Dit meldt RTV Rijnmond. Sparta Rotterdam baalt enorm van de aanstaande overstap van Burger naar Zwitserland. De stadgenoot rekende namelijk op de komst van Burger. Technisch directeur Henk van Stee heeft een goed gesprek gehad met de middenvelder nadat er al een akkoord was bereikt met Feyenoord. Op het laatste moment koos Burger uiteindelijk om in te gaan op een aanbieding van FC Basel.

Feyenoord en FC Basel hebben eerder al met elkaar gesproken. Volgens Voetbal International vroegen de Rotterdammers toen een bedrag van rond de twee miljoen euro voor Burger. Daardoor werd er uiteindelijk geen akkoord bereikt over een transfer. Op Deadline Day hebben de twee clubs elkaar toch gevonden. Vermoedelijk voor een bedrag rond de één miljoen euro. Burger had nog een contract tot medio 2023 in De Kuip.

Update | Feyenoord houdt ongeveer 700.000 euro over aan de transfer van Burger naar FC Basel, zo meldt Feyenoord Transfermarkt. Het bedrag kan nog oplopen voor de Rotterdammers. In de overeenkomst met de Zwitsers zijn namelijk enkele bonussen opgenomen.

Lees meer over
Wouter Burger
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties