'Boženík keert niet meer terug bij Feyenoord'

'Boženík keert niet meer terug bij Feyenoord'

Róbert Boženík komt niet meer in actie in het shirt van Feyenoord, zo schrijft 1908.nl. De Rotterdammers hebben de Slowaak laten weten dat hij niet hoeft aan te sluiten tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Boženík oriënteert zich inmiddels naar de volgende stap in zijn carrière.

Boženík speelt op dit moment op huurbasis voor Boavista FC. De Portugezen hebben een koopoptie bedongen tijdens de onderhandelingen met Feyenoord, maar gaan hier geen gebruik van maken. De nummer negen van de Primeira Liga kampt met financiële problemen waardoor er geen budget is om zaken te doen met de Rotterdammers.

De 23-jarige Boženík, die door de financiële problemen geen salaris ontvangt, heeft diverse opties in Portugal. SL Benfica wil de spits toevoegen aan het tweede elftal. Daarnaast worden FC Famalicão en FC Porto genoemd als mogelijke nieuwe werkgevers. Boženík heeft in De Kuip nog een contract tot medio 2024.

Lees meer over
Robert Bozenik
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties