Boženík maakt eerste doelpunt voor Boavista FC

Boženík maakt eerste doelpunt voor Boavista FC

Róbert Boženík heeft zijn eerste doelpunt voor Boavista FC te pakken. De huurling van Feyenoord was in de tweede helft trefzeker tegen Paços de Ferreira. De Slowaak schoot een half uur voor tijd het winnende doelpunt tegen de touwen. Boavista staat na vijf wedstrijden op de vijfde plek in de Liga Portugal.

Bozeník moest het vorige week in eigen huis tegen Benfica nog doen met een invalbeurt, maar kreeg tegen Paços Ferreira weer een kans in de basis. De Slowaak betaalde het vertrouwen van de trainer dus terug en werd uitgeroepen tot Man of the Match. ''Ik ben heel blij, vooral met de drie gewonnen punten. Het eindresultaat is een prijs voor het team omdat we hard hebben gewerkt'', vertelt een tevreden Boženík tegenover de sportzender Sport TV.

Trainer Petit verwacht nu meer doelpunten van de Slowaak. ''We kennen de kwaliteit van Róbert. Hij leeft van doelpunten. Hij is jong en moet het idee van zijn coach en de dynamiek van het team leren kennen. We geloven in hem en werken hard aan hem. Als hij meer doelpunten gaat maken, zal zijn vertrouwen toenemen.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties