'Bournemouth pakt door en biedt vijftien miljoen euro'

'Bournemouth pakt door en biedt vijftien miljoen euro'

Marcos Senesi lijkt voor het weekend Feyenoord al te verlaten. AFC Bournemouth heeft een bod gedaan van vijftien miljoen euro, zo meldt journalist Roy Nemer. Feyenoord en de Engelse club werken volgens buitenlandse media nog aan de laatste details om de transfer definitief af te ronden.

Het is niet duidelijk of de strijd om Senesi hiermee al gestreden is. Eerder vandaag werd al bekend dat West Ham United zich officieel bij Feyenoord heeft gemeld voor de Argentijn. Of de Engelsen ook een bod hebben neergelegd is nog niet duidelijk. Algemeen directeur Dennis te Kloese zal, net als bij Luis Sinisterra, het maximale eruit proberen te halen.

Feyenoord speelt zondag de eerste competitie wedstrijd van het nieuwe seizoen. Vitesse is dan in Arnhem de tegenstander. Arne Slot zal er met spanning naar uitkijken of hij dit weekend nog kan beschikken over Senesi. De trainer kampt al met diverse blessures in zijn selectie en het ontbreken van de Argentijn kan weleens een flinke aderlating blijken.

Lees meer over
Marcos Senesi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties