Boskamp over situatie Advocaat: ''Wat is dit nou voor gelul?''

Boskamp over situatie Advocaat: ''Wat is dit nou voor gelul?''

Dick Advocaat heeft een conflict met Feyenoord en de situatie werd gisteren besproken in De Oranjezomer. Oer-Feyenoorder Jan Boskamp begrijpt weinig van de Rotterdamse club, dat weigert een bonus over te maken voor het behalen van Europees voetbal.

Feyenoord heeft gisteren aangegeven dat plaatsen voor de voorrondes van de Conference League niet past bij het vooraf besproken doel. "Als je Europees voetbal haalt, moet je de afspraken in het contract nakomen. Wat is dit nou voor gelul?"

"Dick heeft veel verdiend in de voetballerij en gaat nu weer in het openbaar de strijd aan. Ik zou zeggen: steek het in je reet'', vult Johan Derksen aan. Oud-voetballer René van der Gijp denkt dat Advocaat het niet alleen voor zichzelf doet. "Het gaat hem natuurlijk ook om de andere stafleden, om John de Wolf en Cor Pot. Dat hun dat ook krijgen."

In de ogen van Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam is de situatie niet goed voor de reputatie van de Rotterdammers. ''Het is nu de tweede keer dat Feyenoord een contract anders interpreteert. Hetzelfde geld voor Berghuis. Vier miljoen, nou dat is ook ineens anders. Nu ook het gedoe weer met Dick. Feyenoord staat er wat dat betreft wel raar op. Als je nu een contract afsluit weet je nooit hoe de club het precies interpreteert.''

Lees meer over
Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties