'Feyenoord keerde nog nooit bonus uit bij behalen voorrondes'

'Feyenoord keerde nog nooit bonus uit bij behalen voorrondes'

Feyenoord en Dick Advocaat hebben momenteel een geschil over een bonus. De 73-jarige trainer is van mening recht te hebben op meer geld van de Rotterdammers na het behalen van Europees voetbal. De stadionclub heeft via play-offs om Europees voetbal een plek afgedwongen in de voorrondes van de Conference League. Advocaat is van mening dat het doel dat vooraf is afgesproken daarmee is behaald.

Feyenoord heeft daar echter een andere mening over, zo meldt De Telegraaf. De Rotterdammers hebben in het verleden nog nooit een bonus uitgekeerd wanneer de voorrondes van een Europees toernooi zijn bereikt en zijn dat ook nu niet van plan. Volgens de krant maakt Feyenoord er geen probleem van wanneer de groepsfase van een toernooi is bereikt. Dan worden afgesproken bonussen pas uitgekeerd.

Vanmorgen reageerde een woordvoerder van Feyenoord tegenover RTV Rijnmond ook al op het conflict met Advocaat. De Rotterdammers geven aan dat er enkele voorwaarden in het contract zijn opgenomen over een eventuele bonus. ''De voorrondes Conference League zijn bewust niet in het contract opgenomen, want dit kost Feyenoord eerder geld dan dat het substantieel iets oplevert.''

Lees meer over
Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties