Boskamp: "Die hebben het hart van Varkenoord meegenomen"

Boskamp: "Die hebben het hart van Varkenoord meegenomen"

Jan Boskamp was afgelopen zondag aanwezig in De Kuip om zijn club kampioen te zien worden. Zelf werd hij met Feyenoord drie keer landskampioen en weet hij dus hoe het is om de beste van Nederland te zijn.

''Het was werelds'', vertelt de oud-Feyenoorder in een nieuwe aflevering van Koffie met Boskamp. "Ik heb gister alleen maar om me heen gekeken in De Kuip en dan zie je hele oude mensen janken in een Feyenoord-tenue. De viering was heerlijk om naar te kijken, ze bleven ook heel lang op het veld. Je ziet het plezier van de mensen afstralen, dat is echt niet te geloven."

Ook van de spelers uit eigen jeugd was Boskamp onder de indruk. "Als je Kökcü, Hartman, Bijlow en Geertruida zag, dat zijn mannetjes van Varkenoord. Die hebben het hart van Varkenoord meegenomen naar de eerste ploeg. Ik vind dat fantastisch."

Zelf hoopt Boskamp uiteraard dat Arne Slot komend seizoen bij Feyenoord blijft, al is het maar om van de geruchten af te zijn. Hij denkt ook dat er een aantal spelers zullen besluiten te blijven als de trainer langer in Rotterdam blijft. "Als één trainer op handen wordt gedragen is hij het wel. Hij doet het zo goed. Het zou wel leuk zijn als die blijft, dan zijn we van dat gezeik af. Eigenlijk hoeft het niet bekend gemaakt te worden, want hij heeft nog een 2-jarig contract."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties