VIDEO: Van der Vaart onderbreekt uitzending en feliciteert Boskamp

VIDEO: Van der Vaart onderbreekt uitzending en feliciteert Boskamp

Rafael van der Vaart kwam tijdens de voorbeschouwing op het duel tussen FC Internazionale en AC Milan de uitzending binnenlopen. De oud-voetballer nam even de tijd om oer-Feyenoorder Jan Boskamp te feliciteren met de zestiende titel van Feyenoord.

Van der Vaart, die een groot fan is van de nummer drie van Nederland, heeft meerdere malen uitgesproken dat Feyenoord zou afhaken in de strijd om het kampioenschap. Echter, de ploeg onder leiding van trainer Arne Slot bleef maar winnen en pakte dikverdiend de titel. Van der Vaart is onder de indruk en noemt Feyenoord dan ook de terechte kampioen. Hij heeft zelfs de huldiging op de Coolsingel gekeken en kreeg kippenvel van de beelden.

''Zelfs ik heb de huldiging gezien en kreeg gewoon kippenvel,'' vertelt Van der Vaart later in de uitzending van Ziggo Sport. ''Het is toch geweldig dat zoveel mensen van zo'n club houden. Het was ook een dikverdiende titel dit jaar, met een heel goed team en een geweldige trainer. Absoluut, mijn felicitaties. Jan is een geweldige vent en hij is zo ontzettend blij, dan moet je hem gewoon even feliciteren. Ik denk dat het leuk was.''

Lees meer over
Jan Boskamp
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties